dissabte, 3 de maig del 2014

Rogaine Internacional de Vilassar de Dalt

Encara no estava del tot recuperat dels 66 km de la setmana anterior, i ja tenia una altra cita que sabia que em deixaria baldat... Es tractava del Rogaine Internacional de Vilassar de Dalt de 12 hores de durada, i que organitzava els amics del Farra. L'equip el formava amb el David Tarrés i el Xavi Batriu, o sigui que ja us podeu imaginar que lents no aniríem i que, molt possiblement, el que patiria més seria jo.

A les 6 del matí de dissabte 26 d'abril ens donaven els mapes, i teníem 1 hora per planificar l'estratègia. Aquest cop, a diferència de sempre, vam intentar ser realistes i no voler fer més fites que les podíem fer. A les 7 es donava el tret de sortida, i de seguida ens vam quedar sols, cosa que evidenciava la multitud d'estratègies que hi havia. Les hores anaven passant prou ràpid, enllaçant les fites amb bastanta rapidesa i, naturalment, algun petit error. En general, però, les sensacions eren bones, i més quan anàvem "clavant" l'estratègia que ens havíem marcat. Naturalment, al cap de 7 horetes, les forces ja no eren com les del principi, i el ritme va baixar una mica. Les dues últimes hores van passar rapidíssim, potser per la imminència del final. 

Al final, segons de la general amb 324 punts, a 16 punts del primer, que havien de córrer... i molt!! Nosaltres vam clavar tota l'estratègia que ens havíem marcat i ens donem per més que satisfets. El nostre GPS ens va donar 71 km correguts, vers els 77 dels vencedors.

Felicitar els meus companys d'equip, i és que vam demostrar que som un molt bon equip... ;)

Només em queda felicitar a la organització, i ressaltar els traçats i sobretot el mapa, que des del meu punt de vista estava molt detallat i amb poquets errors cartogràfics.

També aprofito per donar molts ànims als amics del Farra-O per la pèrdua de l'amic Iñaki i donar-los les gràcies per fer l'esforç d'organitzar-ho tot.