dimecres, 10 de juny del 2015

Rogaine Port del Comte

El passat 23 de maig ens disposàvem a córrer el segon rogaine, aquest any, amb el Xavi Batriu, als magnífics terrenys del Port del Comte. 

Amb l'experiència dels corredors de l'any passat (els primers van acabar totes les fites amb 40 minuts de marge) i l'estratègia seguida al rogaine del Catllaràs, preparem una ruta exigent, amb l'objectiu de fer 7 fites cada hora, o sigui 42 d'un total de 50. El què s'ha d'intentar, com sempre, és no acumular massa desnivell i enllaçar les fites de més puntuació.
Mapa amb l'estratègia 
inicial i la ruta final

L'estratègia va formidablement bé fins a les dues hores, doncs hem pogut fet 3 fites més de les previstes, però a partir d'aquí la cosa canvia. M'entra una mena de "pàjara" que ja no em deixarà fins a finalitzar la cursa, i les fites comencen a estar més distanciades entre elles. Aquesta sensació la tindrem durant les 3 pròximes hores, amb constants canvis d'estratègia i on decidim deixar un 90 i un 80. Durant l'última tornem a anar bé, i fins i tot podem fer alguna fita més de les previstes. Total, 41 fites fetes, quasi aconseguim l'objectiu...

Al final resulta que no ho hem fet tan malament com ens pensàvem, o senzillament que la resta d'equips tampoc ho fa tan bé com nosaltres esperàvem.

L'única mala notícia, la lesió del Jaume que es va fer quan portaven solament 15 minuts de cursa. Des d'aquí li desitjo una ràpida recuperació!