dissabte, 7 de febrer del 2015

La darrera i la primera Copa

Acabava l'any (competitivament parlant) amb l'última cursa de Copa Catalana a Torroella de Montgrí, amb una cursa de mitja distància. Cursa molt ràpida i amb molts canvis de direcció, en un terreny que m'encanta. Faig alguns petits errors, com els de la fita 2, 4, 5, 11, 18 i 24, però on noto que fallo més és en l'aspecte físic. Em falta velocitat, i això fa que no acabi d'acabar del tot content amb el resultat.





Dos mesos després comencem la temporada 2015, i ho tornem a fer amb una mitja distància, aquest cop al mapa de La Virreina, a Tiana. Terreny típic del Maresme, el sotabosc una mica brut i força detalls rocosos a les pendents. Cursa ràpida i molt ben traçada, amb constants canvis de direcció i fites bastant juntes. Tot i que em surt una cursa bastant bona, no deixo de pensar que encara estaria més content sense els 3 minuts d'error que vaig cometre (2 minuts perduts a la fita 9 i 1 a la 21).

I entre mig, dues curses populars de nivell, una a Casserres i l'altra a Olvan, totes dues amb mapes ampliats i amb molt bona participació. 

Tot plegat, per arrencar amb força aquest 2015!