dimecres, 4 de maig del 2016

De dues en dues

Les Copes, últimament, de dues en dues...


El cap de setmana del 16 i 17 d'abril es va celebrar a La Pobla de Lillet el Campionat de Catalunya Nocturn d'orientació i el Campionat de Catalunya de Mitja Distància. Magnífic terreny, magnífics traçats (amb alguna discrepància... ;) ) i magnífica organització dels amics del COC.

Quant al Camp Cat Nocturn, cal dir que em feia bastanta mandra. No sóc de nocturnes... Tot i que al final em vaig divertir força. Pel què fa a la cursa en sí, diversos errors petits però cap de prou importància.


L'endemà al matí, Campionat de Catalunya de Mitja Distància. Cursa ràpida amb molts canvis de direcció i fites bastant amagades en verds. Faig errors de mig minuts (fita 1 i 2), un parell de dos minuts (fita 5 i 7) i un de 3 minuts (fita 16). Però l'error més gran és a la fita 18, on pinço una fita que no és la meva. Dues fites massa juntes (40 metres entre elles) amb la descripció massa igual. 


En general, cap de setmana divertit però amb errors que he pagat massa cars.I aquest cap de setmana passat 30 d'abril i 1 de maig i a Requesens, a tocar de la Jonquera, dos dies més de curses. Aquest cop en un entorn incomparable, el castell de Requesens, i en uns boscos que ens va sorprendre a molts (més el dissabte que el diumenge). Traçats acurats en un mapa molt detallat, tot i que amb alguna diferència de criteris entre diferents zones. Amb això no vull desmerèixer la feina dels cartògrafs, que ha estat majúscula. Felicitats als Aligots per haver descobert aquest racó de món.

Quant a la curses, dissabte mitja distància. Cursa molt tècnica. Trams en verds i molts trams entre "bolos" impossibles de comptar. Faig petits errors, però molts! Són les fites 9, 11, 13, 17, 21 i 22, on faig errors de direcció al sortir de la fita i algun error paral·lel. Però sobretot un error garrafal a la fita 15, on perdo 7 minuts!!!

 
Diumenge hi havia el Campionat de Catalunya de Llarga Distància. La zona era bastant diferent del dia anterior: bosc més obert, més feixes, no tantes roques... Errors petits a les fites 1, 2, 3, 17, 19 i 22, on perdo entre mig minut i un minut a cadascuna.En general, cap de setmana fantàstic en un entorn immillorable. Curses molt divertides i exigents tècnicament.