dilluns, 23 de febrer del 2015

POM 2015


La setmana passada 7 COBs ens vam desplaçar al POM (Portugal), a participar en una de les competicions més internacionals. Era la primera vegada que corria en terres portugueses, i ho feia en uns terrenys a tocar del mar, entre Mira i Vagos. Totes les curses, excepte l'esprint nocturn que era en terreny urbà, es caracteritzaven pel microrrelleu que formaven les petites dunes de sorra de la platja, tot dins de pinedes amb diferents graus de penetrabilitat.

Dissabte vam córrer una llarga distància, amb 17 km lineals!!! La més llarga que he fet mai quant a quilòmetres es refereix. La cursa no em va anar malament del tot, tot i que vaig notar que em faltava físic i que vaig cometre algun error bastant gran. 2 hores de cursa, i bastant esgotat físicament.
 
A la nit vam córrer un esprint sota l'amenaça de la pluja. Tot i que no esperàvem gran cosa, ens va sorprendre gratament. Me'l vaig agafar més com un entreno que com una cursa, i vaig preferir no apretar del tot.
Diumenge al matí, repetíem a les Dunas de Mira, però en una zona més neta i menys desnivell. Va ser la cursa que em va anar més bé, i la que vaig cometre menys errors. Una mitja distància de només 8 km lineals...
Dilluns al matí tornàvem a córrer una llarga, i ho feiem en un lloc diferent, a les Dunas de Vagos. Semblava que el terreny havia de ser igual o més net que els dies anteriors, però va resultar que els verds 3 aquí eren verds 3 de veritat. La sensació que vaig tenir és que el meu ritme era lent. En el tercer error gran, molt gran, vaig decidir plegar... Tot i que no em faltava molt (l'últim bucle abans de fer canvi de mapa i l'últim bucle del mapa nou), no em venia gens de gust de continuar.
El quart dia ja el vaig veure des de casa, doncs agafava l'avió cap a Barcelona aquella mateixa tarda. Bona experiència, que segur que repetiré!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada