dilluns, 23 de febrer del 2015

Campionat de Catalunya de Relleus a El Bruc

La cursa més divertida de l'any... els Campionats de Catalunya de Relleus 2015... ja són història! El COC ens va prepara una cursa divertida i ràpida a El Bruc, en un mapa que no dóna molt de sí, però que van saber treure-li tot el suc.

El primer equip Sènior Masculí el formàvem aquest any el Pau Llorens, el Dani Castellà i jo. Curiós que el Pau Llorens sortís en primera posició, decisió seva. Li vam permetre després de 4 anys fent el tercer relleu... Semblava una jugada fora de lloc, però casi ens surt bé...

Com ja pensàvem, el Pau fa una fantàstica primera posta. Passa a la fita vista enganxat al Marc Serrallonga (Go-Xtrem), i passa el relleu al Dani en primera posició, treient-li mig minut al Marc. Uff!! Quina pressió! I més, veient que el Lluís Ferrer (BO) passa el relleu al Benet casi 5 minuts després. 

Malauradament, el Dani no fa la millor de les seves curses, i comet bastants errors, poc habitual en ell. Em passa el relleu en segona posició, doncs el Benet ha fet la seva feina i li passa el relleu al Tommi 5 minuts abans que arribi el Dani, bastant desanimat, i em passi el relleu a mi. Per darrera, el Vic xafant el talons i el Go-Xtrem bastant a la vora.

Quant a la meva cursa, dubto mooolt amb l'elecció de la primera fita, però un cop decidit, gas i enllà. Faig una cursa bastant bona fins la fita 8, en una zona que no acabo d'entendre per un camp "mal dibuixat" (tot i que no és excusa...). Aquí hi deixo 1 minut i mig ben bo. L'altre error el cometo a la fita 14, doncs surto en direcció equivocada de la 13 i em desconcentren els camins. Rectifico tan ràpid com puc, però ja he perdut uns 2 minuts i tinc la sensació que em pot haver passat el David Rodríguez del Vic. La resta fins al final em noto ràpid.

Finalment acabem segons (tercers de la cursa però segons del Camp Cat al participar-hi un equip letó), sense poder revalidar el títol que vam guanyar l'any passat "als despatxos", després que el BO no pogués puntuar.

Felicitar els Campions de Catalunya, el BO, i els tercers, el Vic, per les bones curses realitzades, i al COC per l'organització.

Respecte als resultats dels altres equips del COB, destacar la cinquena posició (quarta al Camp Cat) aconseguida pel Pau C., el Joel i el Ramon "Mas".