dilluns, 17 de febrer del 2014

Andalucia O Meeting 2014

Després d'un any tinc ganes de tornar a escriure al bloc. Potser és la motivació de l'inici de temporada, o simplement que em ve de gust compartir aquest gran cap de setmana.

Per mi comença la temporada de curses d'orientació. La cita és al costat de Huelva, a Punta Umbría. Em fa molt il·lusió baixar-hi, ja que en aquella part de la península sempre s'hi troben terrenys exepcionals. I la cosa no va decebre. Grans extensions de pinedes amb sotabosc net, ple de dunes i amb un desnivell quasi inexistent. Això és al què ens tenen acostumats als de l'AOM últimament.

Dissabte matí, cursa de mitja distància: la sensació que vaig tenir és la de no tenir temps de llegir el mapa, doncs el terreny et permetia córrer a un ritme bastant alt i no donava l'abast. La zona de dunes de vora el mar s'havia d'anar alerta si no llegies bé. 

Cometo un error de rumb a la 3 i a la 4 em costa llegir el relleu de l
es dunes. El fallo més gran el cometo a la 14, on un mal rumb em desorienta totalment i em costa ressituar-me. Petits errors a la 16, 19, 23 i 25. En general quedo força content.

Dissabte tarda, cursa esprint pels casc urbà de Punta Umbría. Poca cosa a comentar. Cursa molt ràpida, sense gaire interès, però entretinguda. Pocs errors, potser uns 15 segons amb dos errors per anar a la 15, i algun segon més en alguna elecció de ruta.

Diumenge matí, cursa de llarga distància: 14,2 km lineals i 35 fites!!! Això serà un infern!!! La veritat, però, és que puc mantenir durant tota la cursa un ritme força bo, sense notar en excés les dues curses del dia abans. Cursa molt física sense gaires complicacions tècniques. S'havia d'anar alerta amb alguns rumbs, ja que una mínima desviació et podien complicar la cursa. Petits errors a la 2, 10, 11. Mals rumbs a la 12 i la 13, però que vaig saber solucionar amb la pèrdua de mig minut solament. L'error més gran el cometo a la 24, on no sé veure el moment de sortir del camí, i he d'escombrar una mica per trobar-la. Poser perdo un minut i mig o dos. En total potser uns 5 minuts d'error, però content pel resultat i pel ritme mantingut.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada