dilluns, 23 d’abril del 2012

Navaleno: per repetir!

Última lliga espanyola que faig aquest any. Sí sí, acaben de començar i jo ja les acabo... què hi farem! Aquest cap de setmana hem marxat 2 furgo COBs cap a Navaleno, terrenys desconeguts per mi i que m'han sorprès molt gratament.

Dissabte feiem la mitja a Palacios de la Sierra (Burgos) al Bosque de los Druidas. Només amb el nom està tot dit. Una roureda impressionant que amagava una gran quantitat de rocs i roquets. La cursa... fatal!! 2 errors gravíssims a la 8 (4 minuts perduts) i a la 9 (6 min perduts), juntament amb errors més petits (uns 12 minuts perduts en total).






Diumenge corríem la llarga a San Leonardo de Yagüe (Sòria). En aquest cas el bosc estava format per pi majoritàriment, amb zones de roca a les vessants i alternança de molsa i brancada. Cursa molt divertida i on gaudeixo més que el dia anterior. No faig grans fallos, però sí de petits, sobretot en la tirada llarga de la 4 a la 5 (uns 7 minuts perduts en total). Divertida pugna amb el Lluís Bedós, que ens anàvem trobant a les fites tot i fer unes eleccions de ruta totalment diferents.


En conjunt, gran cap de setmana si no contem la derrota del Barça amb el Madrid... :( Segur que repetiré en aquests terrenys. Si no és l'any vinent, el 2014, on ens han promès uns 5 dies esfereïdors! Ah! I per la propera vegada, no em descuidaré pas el cistell...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada