dimecres, 11 d’abril del 2012

CEO 2012... gaudint del terreny... res més... :(

Els CEO tornaven a ser aquí. M'havia preparat les últimes 3 setmanes, després de la lesió que em va tenir un mes parat. Creia que arribava bé, amb bones sensacions. Tot i que ja es deia que el terreny seria molt tècnic, això no m'havia fet baixar els ànims. Hi anava il·lusionat! Buf!! Només arribar a Plasència ja ho vam veure: pedres, pedres i més pedres. De tot tipus, formes i colors. I el Model Event? Un mapa a escala 7500 supercarregat! Tot i no tenir mapa i haver-nos de buscar la vida per trobar-ne un, gaudeixo del terreny i del mapa. 

Divendres, CEO Llarga Distància. Sona el pito, giro el mapa... COLLONS!!! Tot negre!! Si ahir a 7500 costava de llegir, avui a 10000 no es veu res. Va ser com quan entres a una habitació a les fosques i la vista s'ha d'adaptar, però a lo bèstia! Bé, la cursa millor no comentar-la gaire. Molts fallos i molts minuts perduts (2 min a la 2, 5 min a la 4!!, 2 min a la 7, 4 min a la 10 i 3 min a la 14 - 12 min totals perduts). Això sí, gaudeixo molt del terreny.
Dissabte matí, CEO Relleus. Faig equip amb el Narcís i l'Oriol Andreu. Crec que som un equip força equilibrat, i així queda pal·lès. Tot i les curses més o menys mediocres que fem tots 3 (bé, quan dic mediocres vull dir no massa bones, eh!), l'haver estat constants ens porta a la cinquena posició estatal. No ens ho podem creure! Quan a la meva cursa, tot i canviar a escala 7500, torno a fer molts fallos (perdo 3 min a la 1, 1'5 min a la 10, 4 min a la 13, 3 min a la 14 i 1 a la 16 - 13 min totals perduts). Tot i que gaudeixo de la cursa com el dia anterior, em fa l'efecte que "amaguen" molt les fites. Potser pot semblar una excusa, però em trobo que en 4 o 5 fites estic dins el cercle i que em costa trobar-les, fins al punt que en algunes estic a 1 o 2 metres i no les veig!!

Dissabte tarda, CEO Sprint, pel casc antic de Plasència. Sprint divertit i no massa tècnic, amb un parell o tres d'eleccions de ruta, on en alguna m'equivoco, i bastant.

Diumenge matí, CEO Mitja Distància. Em noto les cames cansades... però he de fer una cursa decent!!! Almenys una!! Doncs tampoc! Acumulo fallos i fallos (1 min perdut a la 1, 1 min a la 2, 1 min a la 3, 1 min a la 6, 1 min a la 7, 1 min a la 8, 3 min a la 16, 2 a la 17 i 1 min a la 18 - 12 min totals perduts). També trobo fites que estan molt amagades...El més destacat dels CEO: que el terreny valia les 9 hores de cotxe d'anada i les 9 de tornada (amb retencions incloses!). Ah! I que Catalunya torna a guanyar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada