dimarts, 18 d’octubre del 2011

Podi sense premi...

Diumenge 16 vaig baixar a Prades per córrer l'última cursa de Copa Catalana abans dels Campionats de Catalanunya a Campdevànol. El dia abans hi havia hagut cursa a la Mussara, però no hi havia baixat. El conjunt de les 2 curses formaven el Trofeu Muntanyes de Prades.

La cursa de Prades era de llarga distància. Havia corregut aquí feia 4 anys, i no recordo que fos la meva millor cursa de la història. En aquesta ocasió faig una cursa una mica més bona. Trobo que en general és una cursa més física que tècnica, amb trams de progressió lenta dins del bosc, trams ràpids entre els camps d'olivera, on havies d'estar al cas d'agafar la direcció correcta, i trams encara més ràpids dins el poble, on cada segon de dubte era un segon que et treia el rival.

Els fallos més importants són a la 3 (no veig el camí de sota ni el de sobre i m'enbranco dins els camps, amb pas de valla inclòs!), la 8 crec que faig una bona elecció de ruta, tot i que no me'n fio dels verds que hi ha fent l'atac des del turó i vaig a voltar pel torrent de sota. La 10 faig un petit error de navegació, i a la 14 perdo ben bé 1 minut per no veure el caminet que es ficava dins el verd i que travessava la riera. La 14 torno a saltar una valla i torno a perdre 1 minutet més. d'aquí fins al final tot molt ràpid, amb petits errors que no tenen importància en el resultat final.

Tot i així, gaudeixo de la cursa i em diverteixo en els bucles. No me l'esperava així! I per una vegada que faig podi... em quedo sense premi!! (ja que feien el global dels 2 dies).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada