dijous, 6 d’octubre del 2011

Irrepetible!

El que va passar dissabte passat 1 d'octubre va ser això: irrepetible! El COB va aconseguir una victòria inesperada en el Campionat de Catalunya d'Orientació per Relleus, per davant dels equips "bons" de tota la vida (Farra-O, COC, Xinoxano i BO). Ningú s'esperava aquesta victòria. Nosaltres, que som modestos (ejem, ejem...) havíem arribat a pensar que si els 3 relleus els feiem perfecte, podíem aspirar a la 2a posició (i sent molt optimistes!!!).
Bé, tot va començar amb la confecció dels equips. El Mas s'encarregava de fer-los, i estava bastant clar qui anava al primer equip. Només hi havia un dubte: Xic o Tarrés. Amb el Xic ens asseguràvem un temps, ja que no falla; el Tarrés, però, està més valent, i és més ràpid, però podia fallar (últimament està més per raids, i no toca gaire mapa-O). La decisió estava presa: qui no arrisca no pisca! L'equip seríem (per ordre de sortida): Lleí, Tarrés i Pau Bo.

El primer relleu era el més llarg. Crec que faig una molt bona posta. Em vaig trobant amb el Montejo i el Sander Vaher (un guiri "bastant bo") fins la fita 8, i a partir d'aquí em penso que els deixo enrere. Anant cap a la fita vista cometo un error, i quan rectifico em trobo darrera del guiri, del Montejo i del Narcís. A més, crec que a davant d'aquests hi ha el Lluís Ferrer, el Lluís Bedós i en Marçal. Finalment, i després d'un petit error després del segon pas per la fita vista, arribo quart, només 3 minuts després dels Lluïsos.

Així doncs, el Tarrés surt en 4a posició. Al cap d'una estona, apareix a la fita vista al mateix moment que el Raül Porta dels Xinoxano... Ostres! I el segon cop que passa per la fita vista, ho a en 1a posició, amb força temps d'avantatge sobre el 2n. Anem primers???? No m'ho puc creure! Al final, arriba en 2a posició junt amb l'Aleix dels Aligots, a 3 minuts del Xinoxano. El David ha fet un fallo de 6 minuts sortint de la fita vista... llàstima!!! Tot i això, també fa una molt bona posta.

El David dóna el relleu al Pau. Tenim plena confiança amb ell. No pot fallar! Ha d'atrapar a l'Abel del Xinoxano. Només són 3 minuts!! El "problema" és que darrera hi té el Joan Molas dels Aligots, el Toni Muné del Farra-O, el Gerard Serrallonga del COC i el Benet del BO. No pot posar-se més interessant la cosa!! Quins nervis!!! Per fi algú apareix a la fita vista, i aquest és el Pau!! Ha recuperat la 1a posició!! Es torna a amagar per fer l'últim bucle!! Esperem que no l'atrapi ningú!! Al cap de poc el veiem pujar cap a la última fita, i el Tarrés i jo ens dirigim cap a ell per encarar l'últim tram i entrar junts com a vencedors... Buf!! S'han acabat els nervis, i tot ha acabat com mai ens haguéssim imaginat...



Els 2 Dies d'Osona es completaven amb una Mitja el diumenge a L'Esquirol. Va ser una cursa molt ràpida, amb molts canvis de direcció, amb algunes fites "fàcils"... en definitiva, una cursa molt divertida. Bàsicament, un parell de fallos, on vaig perdre un minut i mig entre els dos.

Així doncs, cap de setmana rodó, ple d'emocions, de divertiment i de finals feliços. Felicitar als amics del Farra-O per la seva segona posició, i també als del COC per la 3a. I com no, als demés equips del COB, que ho van donar tot i que de ben segur els propers anys sortirà tot millor.

1 comentari:

  1. moltes felicitats per l'exit aconseguit! la veritat és que va ser un final IMPRESIONANT, EMOCIONANT i AL·LUCINANT; sens dubte un dels millors moments desde que faig orientació!!!

    ResponElimina