dissabte, 1 de novembre del 2014

XXV Martin Kronlund - Hoyo de Manzanares

Cap de setmana que prometia: per una banda, tornava a anar a una prova de Lliga Espanyola després de mig any, i ho feia en uns terrenys que prometien. Per altra banda, em retrobaria amb uns amics madrilenys que feia temps que no veia, i per acabar-ho d'arrodonir, aniria a veure el meu primer (i crec que últim) Madrid-Barça al Santiago Bernabeu.

Hora de la veritat: pallissa al Santiago Bernabeu i frustració a Hoyos de Manzanares. O si voleu, al revés: frustració al Santiago Bernabeu i pallissa a Hoyo de Manzanares.

Tema futbol, tothom coneixeu el resultat...

Tema curses d'orientació, la cosa va anar mooooolt malament. El terreny i el mapa em van encantar, tot i no entendre algunes petites parts de la cartografia. Però pel què fa al meu rendiment... pitjor impossible!!!

Dissabte vam córrer la llarga. Molts errors importants: 4 minuts perduts a la F1, 3 minuts a la F5, mala elecció de ruta i molt mal atac amb 4 minuts perduts a la F11, 2 minuts a la F13, mala elecció de ruta a la F18 amb 4 minuts perduts i 6 minuts a la F23 al confondre'm de camí i "liar-la parda". En total més de 23 (!!!) minuts perduts en una cursa on vaig patir molt físicament.

Diumenge, a la curta, pensava que la cosa sortiria més bé. Si més no, diferent. Però no, físicament pateixo i tècnicament faig molts errors. Els més importants: 2 minuts a la F2, 5 a la F3, 5 minuts a la F7 i 3 minuts a la F18. O sigui, en total més de 15 minuts fallats. 

No és excusa, perquè ja sé que jo "peco" de falta de tècnica, però crec que noto la manca d'entrenaments i curses en terrenys tècnics.