dimecres, 9 de novembre del 2011

I per acabar...

Es pot dir que la temporada ha acabat... almenys per mi! Els Campionats de Catalunya 2011 celebrats a Campdevànol han posat fi a la meva temporada. Van ser una campionats molt ben organitzats (bé, no tant com l'any passat.. ;)), amb uns traçats dignes, sobretot el de dissabte, amb un terreny de joc interessantíssim (bé, no tant com l'any passat... ;)). Potser l'única pega va ser la distància que vam haver de fer per anar fins la sortida i tornar des de l'arribada el diumenge...

Dissabte la Mitja: terreny força ràpid, amb bastant de desnivell, amb canvis de direcció i poques eleccions de ruta. Bosc majoritàriament blanc, amb una part més "verda" cap al final. Cursa amb algun error bastant greu, i amb petits fallos constants. Error d'1 minut a la fita 7, mig minut a la 11, 1 minut a la 14, 1 minut i mig a la 15 (vaig visitar primer la 16!!), mig minut a la 19 i 1 minut i mig a la 21. Total uns 6 minuts d'error.

Diumenge la Llarga: terreny igual d'interessant que el dissabte, amb zones de blanc més extenses. Aquí si que vaig trobar a faltar alguna elecció de ruta, ja que només n'hi havia una!! I per ser una llarga hi vaig trobar massa fites. També em van sobrar les últimes 3, que eren molt lineals. Cursa amb errors batant grans, alguns d'imperdonables: error de mig minutet a la 2, mala sortida de la 5 (he de rectificar) i potser mala elecció de ruta per anar a la 6, error d'1 minut a la 11, 1 minut més a la 12, a la 16 mig minut, 1 minut més a la 22 i mig minut a la 25. Total uns 6-7 minuts d'error.

En general m'ho vaig passar molt bé. Errors com els que faig sempre (bastants però no molt serios). Pel què fa als resultats, tots els que em van guanyar són cracks, 1 o 2 graons per sobre el meu nivell. O sigui que, tot i que ho podia haver fet millor, em dóno per satisfet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada