dimarts, 19 de juny del 2012

Molt de tot i poc de res

Després de tornar de Suècia m'esperava un mes no molt atapeït, però si entretingut.

El diumenge 27 de juny m'enfrontava a la Cursa d'Alta Muntanya de Berga. 20 km i no sé pas quants de desnivell. La intenció era fer la Marató (que es feia al mateix dia), però al tenir curses també la setmana següent ho vaig descartar. I quina sort que ho descartés!! Amb la Mitja en vaig tenir ben bé prou!! 2 hores 11 minuts, a 15 minuts del primer, però patint... MOLT!!! Vaig tenir agulletes fins el dijous (no hase falta desir nada más...).



El cap de setmana següent, 2 i 3 de juny, hi havia dues curses d'orientació en el què havia de ser els millors terrenys per córrer de la temporada. No van defraudar. Terreny impressionant (com tot el de l'alta Cerdanya). Dissabte, a més, era el Campionat de Catalunya de Mitja Distància. La cursa no em va anar massa bé. Vaig fer 4 errors de uns 3 minuts cadascún, sumat a què el ritme de cursa va ser molt lent. O sigui que un desastre!


El diumenge hi havia una cursa de Llarga Distància, puntuable per la Copa Catalana. La cosa no va millorar. Com el dia anterior, el ritme de cursa va ser lent. I si bé vaig fer menys errors que que el dia anterior, en vaig tenir prou amb un de moooooolt gran com per tirar tota la cursa a la mer... Què hi farem! Cap de setmana genial, però a nivell personal nefast!


El dissabte 16 de juny, després de descansar l'anterior, hi havia la Rogaine de la Molina. Aquesta seria la 1a rogaine d'aquest any, i no en feia cap més des del setembre passat. Em feia "por", ja que 6 hores són moltes per mi, ara que he baixat bastant el ritme d'entrenament. Però el fet de córrer "al costat" de casa en uns mapes on no havia corregut mai i el suculent premi que hi havia, van fer que ens ho rumiessim amb el David de participar-hi.

I com no, ho vaig passar bastant malament. La meva forma física ha baixat considerablement (o la del Tarrés ha augmentat!), i això va fer que anéssim força lents i que el David m'hagués d'anar esperant. A això hi hem de sumar que l'estratègia no va ser del tot correcta, ja que vam voler ser massa ambiciosos al volguer fer moltes fites. Un cop acabada la cursa, quan ja no creiem en la victòria, quina va ser la nostra sorpresa... havíem guanyat d'1 punt!!!! Els Bertafocs (Sebas i Pep) havien penalitzat 20 punts i quedaven en 2a posició, i els Foracorda (Jordi i Edu) s'havien quedat un pèl curts i feien 3rs.

I el premi? Doncs ara resulta que al desembre ens n'hem d'anar a Gran Canària a competir a la II Rogaine de Gran Canària. Amb tots els gastos pagats!!! Iuju!!!

Si voleu saber com va anar tot el desenvolupament de la cursa, podeu consultar el bloc del Tarrés, amb mapa inclòs.

Per últim, felicitar el Jaume i el Mas, que van guanyar en la categoria Homes Veterans; i a l'Eva, Mariona i Txell, que van guanyar en Dones Sénior.

divendres, 8 de juny del 2012

Amb retard... SUÈCIA!

Per fi tinc una estona i ganes d'escriure al bloc. Fa 3 setmanes vam escapar-nos amb la Good, el Xic i el Mas a Suècia, a gaudir dels boscos que tant bé ens havien parlat. 4 dies d'orientació a la meca de l'orientació. Era el primer cop que posava els peus en aquell país i, la veritat, hi anava amb respecte. 

No m'estendré gaire. Us deixo els mapes i prou. Només dir-vos que tot i portar una temporada bastant desmotivat pel tema curses, vaig gaudir com un camell!! Quins boscos!! Microrelleu, molsa de pam i mig, aiguamolls, llacs, pedres, rius... en definitiva, tot el que no vaig gaudir a la jukola 2010, ho vaig fer aquí!

Ah! I en acabat nosaltres, a gaudir dels cracks de l'europeu, amb càmeres, GPSs, fites vista, i un llarg etc. Quin luxe!!




Potser estaré dies a tornar-hi, però creieu-me, si en tinc l'oportunitat, hi tornaré sense pensar-m'ho.