dijous, 8 de març del 2012

A mig gas...

Continúo lesionat. El fisio m'ha dit que puc córrer una miqueta, sense estrebar. Fet! Me'n vaig a Múrcia al Costa Càlida! Total, només correré el Model Event, la Llarga de dissabte, l'Sprint de la tarda i la Mitja de diumenge... Buf!

Prenc consciència i em dic a mi mateix que el què he d'aconseguir aquest cap de setmana, per davant de tot, és que no noti cap punxada als isquios. I per aconseguir-ho, he de fer totes les curses a mig gas, sense estrebar. Baixant amb la furgo, no aconsegueixo convèncer d'això ni el Xic ni el Mas. Seré capaç d'aconseguir-ho?

Dissabte, Llarga: amb un bosc força net però bastant pedregós, i amb bastants torrents però sense aigua, aconsegueixo baixar de les 2 hores. La idea era que, ja que no puc córrer al 100%, doncs intentar fer "error 0". Objectiu no complert. A la 6 faig un error paral·lel on perdo 1 minutet, a la 12 en perdo potser fins a 3, i és que m'equivoco fins a 2 vegades de torrent. A la 14 també m'equivoco de torrent, a la 15 faig una mala elecció de ruta (a part de què me la passo de llarg...). A la 23 encara penso si vaig escollir l'opció bona o la dolenta (pujar cap a la línia elèctrica com vaig fer, o voltar per sota el camí i entrar pel torrent). En general força content, més per la resposta dels isquios que no pas pel resultat.

A la tarda tocava l'esprint, dins el casc urbà de Molina de Segura. També m'ho agafo "de tranquis", saludant a tothom que se'm presenta pel mig. Sprint poc interessant quant a elecció d'itinerari. Si no l'hagués fet no m'hagués perdut res.

Diumenge, la Mitja: traçat interessant en les zones "rustiques", i prescindible la part urbana. Algun fallo important. Mala elecció de ruta de la 5 a la 6 (crec que era millor pel carrer de la urbanització). Error paral·lel a la 7. Mala elecció de ruta de la 12 a al 13 (no vaig veure el petit pas entre propietats). Em torno a equivocar de torrent a la 15. Final de cursa força encertat.

En general he passat un bon cap de setmana, tot i no poder rendir com volia. L'objectiu principal l'he complert, tot i els dubtes que tenien el Xic i el Mas (jeje... no us ho creieu, eh? que aniria a mig gas?). Ara toca fer bondat i començar a entrenar mica en mica, tant físic com tècnic, a veure si puc estar una mica en forma pels CEO, la meva propera cursa. Tinc 4 setmanes... only!